вівторок, 15 лютого 2022 р.

Книжкова добірка – несподіванка «Любові чарівні сторінки"


 Свято закоханих не закінчується ніколи! У нашій дитячій бібліотеці також! Поки є чудові книги з різними романтичними історіями, поки є читач, якій бажає «прожити» з книжковими героями їхнє життя та їхні почуття, святу закоханих бути! І не тільки 14 лютого!
  Чудова романтична книжкова добірка – несподіванка  «Любові чарівні сторінки",
 презентована у Каланчацькій бібліотеці для дітей до дня Святого Валентина,  продовжує привертати до себе увагу  читачів. І це не дивно!
Кожна книжка цієї невеличкої виставки – це дивовижний світ почуттів, це світ першого кохання підлітків, це любов до матусі чи татуся, це справжній класичний роман!
І не важливо: казка це чи історичні події,  головне – це любові чарівні сторінки! А ще – в де- яких книжечках на читача чекає невеличка несподіванка- сюрприз та літературна гра «Книжкове кохання».

 Яскрава святкова фотозона чудово доповнює книжкову добірку романтичної літератури та піднімає настрій відвідувачів дитячої бібліотеки.




Завітайте до дитячої книгозбірні за чудовим настроєм, прекрасною літературою та романтичною фотографією. Виставка буде дійсною до 19 лютого. Чекаємо на Вас, наші юні любителі романтики!

Немає коментарів:

Дописати коментар