четвер, 14 лютого 2013 р.

               

           «Книга  –  любов моя..!»
          За такою назвою було оголошено такий творчий конкурс нашою бібліотекою. Діти шкіл райцентру брали активну участь, виготовляли валентинки, листівки, різні поробки присвячені дню Святого Валентина. Писали побажання та освідчувались в коханні до КНИГИ, до  БІБЛІОТЕКИ.  А переможцями стали – 1 місце Діденко Марія, 2 місце - Бруяко Даша, 3 місце – Руденко Дмитро.                

         
                                                  Вітаємо наших переможців!
                        " В честь Святого Валентина"

Так називалася літературно-ігрова програма, яку підготували бібліотекарі дитячої бібліотеки з учнями  4-В кл.(. Каланчацької ЗОШ№1 кл.кер.Трофимович Л.М,)


 В Україні це свято по особливому популярне і улюблене серед школярів, які вважають, що любов – це поняття дуже змістовне, яскраве,емоційне, незалежно від віку. На святі було обрано 5 пар, які завзято змагалися за почесне звання переможців і в літературному конкурсі «Казкова вікторина», «Сердечні слова». Та в різних оригінальних конкурсах «Смакота», «Танець з яблучком» та ін., які  визвали  бурхливі оплески в глядачів. А  по кількості зароблених сердечок вийшли переможці: Пелешок Аня та Бургуджи Віктор.

                               Вітаємо!




1 коментар:

  1. Молодці! Святкова програма дуже цікава, змістовна, з конкурсами. Видно, що діти із задоволенням приймають участь!

    ВідповістиВидалити