четвер, 14 лютого 2019 р.

Вечір відпочинку «Романтика сердечних почуттів»




          І знову лютий. Але про який холод  йдеться, коли обличчя усміхнене, комірці прикрашають сердечка-символи, а в поштовій скриньці ви знаходите довгоочікуване й таке коротке зізнання в коханні.  

Саме йому, коханню!  Неспокійному і спокійному!  Підступному і відданому! Нерозділеному і взаємному!  Гіркому і солодкому!  Вічному коханню!

Було  присвячено вечір відпочинку «Романтика сердечних почуттів» з учнями 9 класу Каланчацької ЗОШ№2 (кл. кер. Білан К.В.) Діти почули цікаву легенду про свято закоханих, дізнались про святкування  дня Валентина в різних країнах. Та найкраще про кохання говорять поети. Учасники продовжували   вислів «У день Святого Валентина бачу дивну я картину…», в літературній паузі  відгадували літературних героїв. В конкурсі з глядачами  називали художні твори українських письменників в назві яких є жіночі імена, відгадували мультфільми та грали в кулінарному конкурсі. Та найбільше сподобався гумористичний конкурс   «Перукар», де оцінювалось майстерність  дівчат пов’язати якнайбільше  резиночок на коротку стрижку хлопчиків. В день свята всі дівчатка з класу отримували   від хлопців  ніжні компліменти та чарівні слова.





Немає коментарів:

Дописати коментар