пʼятницю, 1 лютого 2019 р.

«Казковий калейдоскоп»


      Щоб зацікавити дитину чарівним світом книги, в якому безліч див, таємниць і пригод; навчити школярів спілкуватися з книгою; подарувати учням свято книги, надихнути їх на читацьку працю впроваджуємо різні цікаві форми масової роботи. 
       Так сьогодні  маленькі читачі (учні 3-В кл. Каланчацького  ЗПЗСО №1») зустрічалися з казковими героями,  в логічній грі – «Казковий калейдоскоп»,  коли  логічна гра  пропонує дитині пограти різними геометричними фігурами, складаючи їх в довільному порядку. Комбінуючи різнокольорові елементи, кожен раз буде виходити нова картинка.
            І наш калейдоскоп знайомив юний читачів з відомими казками  з дитинства Ш.Перро,  К.Чуковського,  А.Мілн,  В.Гауф та інші. Діти виконували  цікаві завдання від казкових героїв, відгадували загадки від Котигорошка, чарівних метеликів. Хто найбільше назве казкових героїв на букву «К»,  та казки  в назві яких   є цифри.
 Відгадували уривки з різних казок, приймали участь з конкурсі «Складалки», підбирали швидко рифму до різних слів, а з казки «Снігова королева» - з розрізаних букв склали слово – «Вічність».
     Бо світ казок не лише цікавий та повчальний, а й чарівний, фантастичний.
Але в усіх казках є дещо спільне вони мають велике повчальне значення після них  віриш, що все буде добре, що світ справедливий, а будь-які прикрощі минуться з часом.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар