понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Книжковими стежками




Знову в дитячій бібліотеці було гамірно і радісно. Її «книжковими стежками» із задоволенням мандрували наші маленькі гості, учні 2-В класу «Каланчацького ЗПЗСО №1» (класовод Балан І.М.).

  Під час цікавої пізнавально-оглядової  екскурсії  допитливі школярі дізналися, що головним книжковим «диригентом» в  бібліотеці є алфавіт, що вся художня література розміщена на поличках в алфавітному порядку, що юний читач сам в змозі знайти потрібну книжечку, знаючи лише прізвище автора  цієї книги. Згодом діти ознайомилися з самими «розумними» книгами: енциклопедіями, словниками, довідниками, діти  були в захваті від розповіді про історію виникнення першого алфавіту та перегляду нових  книжкових надходжень дитячої бібліотеки.
 Цікавим доповненням до екскурсії стали захоплюючі різноманітні конкурси: «Загадки про книгу», «Найуважніший читач» , «Так чи не так?», «Відгадай казочку за малюнком».  Екскурсія «Книжковими стежками бібліотеки» переконала маленьких читачів, що цікаве і корисне спілкування з книгою краще за віртуальне, а також безпечніше.


Немає коментарів:

Дописати коментар