пʼятницю, 25 жовтня 2019 р.

Казковий лабіринт




  
Українські народні казки – це невичерпне джерело мудрості, яке передається із покоління в покоління, від батьків до дітей. На народних казках виховувались наші матусі та бабусі. Ось і наші юні читачі, учні 4 – Б класу Каланчацького ЗПЗСО №1 (кл. керівник Овчаренко В.М.),  вирушили в подорож в захоплюючий світ казки казковим лабіринтом.
 


Дві команди «Зірочка» та  «Веселка» по черзі кидали кубик та робили декілька ходів по чарівному лабіринту. На кожній зупинці їх чекали  різні цікаві конкурси: «Казкова плутанина» та «Казкова вікторина», «Уважний читач» та «Впізнай казку – мультфільм».  Діти  завзято відгадували загадки від Мудрої Сови та провели  «смакову дегустацію» каші  від Лисички та Журавля.
 












Першою дійшла до фінішу команда «Зірочка», де діти знайшли скриньку з чарівними словами, якими закінчується майже кожна українська казка. З цих слів діти і склали магічне речення: «Ось і казочці кінець. А хто слухав молодець!». Всі учасники заходу продемонстрували свої малюнки з  улюблених українських казочок.
А так як в кожній  казці перемагає справжня дружба,  то  і наші  учасники змагання в казковому лабіринті отримали смачні цукерки від казкових друзів.


Немає коментарів:

Дописати коментар