пʼятницю, 27 грудня 2019 р.

Новорічна казкова карусель



 Новий рік – це улюблене свято всіх та кожного, це день  подарунків, гарного настрою та  очікування казкового дива.  Його  протягом століть щорічно відзначають, знають, люблять і чекають всі мешканці планети.  Але  діти люблять його по особливому. 

Щоб свято дітям запам’яталося, для учнів 1-Б класу Каланчацького ЗПЗСО№1 (класовод  Калашник В,А.) в дитячій бібліотеці було проведено  гру «Новорічна  казкова  карусель» , присвячену білій мишці. Так, так, саме білій мишці, бо саме вона є символом  наступаючого  2020 року по  астрологічному  гороскопу, і саме вона  є головною героїнею багатьох  дитячих казочок : «Колосок», «Рукавичка»,  «Ріпка», «Курочка Ряба», «Маша та ведмідь», «Кіт в чоботях» та  інших.
  Наші маленькі читачі добре знають ці казки, тому їм не склало великих труднощів  відповісти на запитання мишковікторини, скласти пазли  із зображенням золотого яєчка, яке розбила всюдисуща миша,виконати завдання від мишенят Круть і Верть, розгадати віршовані загадки про героїв  казки «Рукавичка».
  А наш активний читач Новіков Артем, учень цього класу, привітав всіх зі святами та  прочитав гарного вірша про Новий рік.                                                                                                                                                                                                                                   
  
 В нагороду за активну участь у конкурсах та знання казочок діти із задоволенням подивилися мультфільми  «Колосок» та «Том і Джері».

Немає коментарів:

Дописати коментар