середу, 4 березня 2020 р.

Пластилінові дива в дитячих долоньках

Переважна більшість дитячих ігор і іграшок поділяються на  "хлопчачі"  (машинки, танчики, пружинки) і "дівчачі" (ляльки, їх платтячка й каструльки). Але існують забави, які до вподоби  кожній дитини, і однією з них, безумовно, є ліплення з різнокольорових брусочків податливого пластиліну, яке не тільки розвиває координацію маленьких пальчиків, але й сприяє розвитку творчості, фантазії й винахідливості дитини. А фантазія у дітей, повірте,  неперевершена! Бо кожна дитина – це унікальна особистість. Тож і роботи дітей вирізняються неповторною красою,


Бібліотека для дітей днями презентувала невеличку виставку робіт юного умільця, активного читача  дитячої бібліотеки, учня 6-В класу Каланчацького ЗПЗСО №1 Котляра Євгена  «Пластилінові дива в ди


 
тячих долоньках». На відкриття експозиції  запросили  Жениних однокласників, учнів 6-В класу (кл. кер. Фурман А.А.), які були в захваті від побаченого, а деякі і не здогадувалися про такий талант Євгена.

   Запевняємо,всі творчі роботи Жені, що представлені на виставці - панорамі, унікальні, навіть, можна сказати по дитячому геніальні, вони цікаві та  захоплюючі, надихають кожного, хто побачить ці  витвори мистецтва на нові звершення, на бажання самому взятися за пластилін  та почати творити.. Всі мініатюрні фігурки динозавриків та героїв мультфільмів і  сучасних кінострічок зроблені із звичайного пластиліну, але при цьому вони не втратили ні форми, ні емоцій, які юний автор хотів донести людям. Женя знає назву кожному динозавру, може розповідати про них часами. Коли пластилін опиняється в його умілих руках, час ніби завмирає, забуваються, навіть, шкільні завдання та вечеря. Це, як кажуть, дар Божий, талант від природи. Свою першу пластилінову фігурку Женя створив, коли йому було всього три рочки. І тепер він вже не уявляє свого життя без цього цікавого творчого заняття. Захоплення ліпленням Євгена активно підтримує родина хлопчика, бо процес творіння міні – скульптурок  не з дешевих. Але краса маленького митця того варта, а краса його робіт вражає.
  Хочеться побажати маленькому пластиліновому «скульптору» творчого натхнення, нових цікавих робіт та задоволення від  цього виду мистецтва.
 Відвідати виставку зможе кожен бажаючий, завітавши до дитячої бібліотеки з 08-ї до 17-ї години протягом тижня. Чекаємо на Вас! Не баріться - час спливає швидко! Дозвольте собі хвилинку задоволення від краси і унікальності пластилінових робіт Євгена Котляра!

Немає коментарів:

Дописати коментар