четвер, 23 квітня 2020 р.

Невідомий Іван Дніпровський


Книги подібні рікам, що тамують спрагу цілого світу – це джерела мудрості.                                                    «Повість минулих літ»
    Пройшло багато років з того часу, коли були написані ці мудрі слова, але своєї актуальності і правдивості вони не втратили й донині. Тому що книги відкривають світ, допомагають уявити минуле і заглянути в майбутнє.                                        
У Всесвітній день книги і авторського права Каланчацька бібліотека для дітей приєднується  до привітань на адресу всіх  авторів та бажає глибокого творчого натхнення. легкого пера, вдячних читачів! Нехай муза ніколи не покидає вас, робота наповнює життя змістом, а краса ваших творів робіть світ трішечки кращим. Прийміть щиру подяку за все, що ви робите. Зі святом!
Сьогодні, в день книги дитяча бібліотека запрошує переглянути невеличку відеопрезентацію про нашого земляка – письменника Івана Дніпровського, чиє 125-річчя від дня народження відзначають в цьому році. Усі матеріали, які використані в відео, ксерокопії архівних документів, публікації газети «Слава праці» є в нашій дитячій бібліотеці. Після закінчення карантину запрошуємо всіх читачів із ними ознайомитися в читальному залі бібліотеки. А поки що перегляньте відеопрезентацію та відкрийте для себе нашого земляка Івана Даниловича Дніпровського.

Немає коментарів:

Дописати коментар