понеділок, 27 квітня 2020 р.

Читаємо з насолодою


Днями Каланчацькою дитячою бібліотекою для читачів Каланчацької громади був запропонований флеш-моб #ЯзалишаюсьвдомаЧитаюнаприроді.
Любі наші читачі! Дякуємо всім, хто відгукнувся на мету флешмобу - через соцмережі поширювати ідею збереження довкілля від забруднення та показувати красу навколишнього середовища - та поділився своїми світлинами. Хтось читав на природі, хтось, на жаль,  не мав такої можливості. Але найголовніше  - всі ви залишалися вдома та ЧИТАЛИ! Найцікавіші і найяскравіші фотографії ми зібрали разом та створили відеоролик.
  Сьогодні Каланчацька дитяча бібліотека разом із героями книжок відомого дитячого письменника Едуарда Успенського запрошує ще раз переглянути, яка гарна наша каланчацька Земля та які чудові наші читачі!
До речі, твори Едуарда Успенського  письменника, драматурга і сценариста, автора дитячих книжок та телеведучого – можна і потрібно взяти почитати на природі або в форматі онлайн за посиланням https://osvita.ua/school/lessons_summary/initial/41462/ або переглянути мультфільми за творами Успенського  https://www.youtube.com/watch?v=hmPLrE-kxSc
Е. Успеньський здобув популярність завдяки дитячим книгам «Крокодил Гена і його друзі», «Канікули в Простоквашино», «Дядя Федір, пес і кіт», «Колобок йде по сліду». Був сценаристом мультфільмів про цих персонажів. Його твори перекладені на понад 25 мов.
У 2010 році Успенський став лауреатом премії імені Корнія Чуковського в номінації «За видатні творчі досягнення у вітчизняній дитячій літературі».
Тож, любі читачі, не втрачайте часу на «тривалих канікулах», читайте, навчайтеся та дізнавайтеся щось нове та цікаве! Ми, як завжди, чекаємо на зустріч з Вами!



Немає коментарів:

Дописати коментар