вівторок, 14 квітня 2020 р.

Великодні візерунки


  Незабаром світле свято Великдень,якого з нетерпінням чекають не лише дорослі, а й діти. Такі символи, як паски, а також крашанки чи дряпанки стали традиційними навіть в тих сім'ях, які досить далекі від віри і релігії. Це все не дивно, адже подібні традиції можуть розчулити  будь-кого, навіть саму черству людину,
На Великдень прийнято робити і дарувати один одному маленькі подарунки: великодні кошики з фарбованими яйцями та пасками, сувеніри - курчата та зайчики. Особливо цікаво брати участь у підготовці до свята і виготовленні виробів на Великдень своїми руками дітям.
Тому Каланчацька бібліотека для дітей ініціює проведення он-лайн конкурсу «Великодні візерунки»» серед читачів бібліотек Каланчацької громади.
Метою он-лайн конкурсу дитячої творчості є залучення дітей до культурних традицій нашого народу,  збереження глибокої духовності та величності свята Великодня, надання можливості дітям висловити власну думку у формі творів мистецтва.
 Умови участі: · власноруч виготовити великодню писанку із застосуванням різноманітних оздоблювальних технік, зробити фото твоєї творчої поробки та  надіслати  світлини на електронну пошту дитячої бібліотеки kalanchak.detskay@gmail.com  або месенджер фб- сторінки «Каланчацька бібліотека для дітей»».
Найоригінальніші, найкреативніші роботи будуть відзначені  подарунками! Кількість фото  робіт від одного читача  приймається без обмежень!
  Виготувати самостійно великодній сувенір з підручних матеріалів це так цікаво та чудово! Погляньте на креативні ідеї дитячих виробів за посиланням https://vdomadobre.info/rukodillya/dityachi-virobi-na-velikden.html або
Великодні ідеї своїми руками для дітей.
foras-beauty.ru › bolezni-i-lechenie › pashalnye-idei-svoimi-rukami-d..  та починайте  творити разом з батьками.
Впевнені, Ваші  Великодні сувеніри будуть ще краще! Чекаємо на фотографії з вашими творчими роботами! Заздалегідь Вам вдячні.



Немає коментарів:

Дописати коментар