четвер, 11 червня 2020 р.

Творчі канікули 2020


До уваги юних читачів бібліотек Каланчацької громади!
 Кожного року під час  літнього відпочинку дітей Національна бібліотека України для дітей запрошує творчих читачів дитячих бібліотек всієї країни до участі у щорічному  Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули». Метою конкурсу є сприяння формуванню у дітей та підлітків патріотичних почуттів – любові до рідної природи, краю, Батьківщини; прищеплення любові до рідної мови,  розвиток естетичної свідомості, здатності до творчої самореалізації, створення умов для реалізації творчих здібностей та талантів дітей.
   Відбудеться він і цього року. Тож, юні читачі бібліотек Каланчацької громади, повірте в свої творчі здібності та візьміть участь в Всеукраїнському конкурсі «Творчі канікули – 2020».
  Згідно з умовами, у Конкурсі беруть участь діти з усіх областей України у 2-х вікових категоріях:
– читачі-учні (вихованці) 11-13 років;
– читачі-учні (вихованці) 14-18 років.
На конкурс приймаються прозові і поетичні твори у семи тематичних номінаціях:
ü «Знайомтеся — це ми!»
ü «Так, я люблю Україну»
ü «Природа — джерело натхнення та краси»
ü «І в кожному із нас уже живе філософ!»
ü «Моя майбутня професія»
ü «Безмежний світ моєї уяви»
ü «Далі буде»? Ні, «далі» — вже є!» …
  Більш детально дізнатися про конкурс можна на сайтіХерсонської обласної  бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки -https://www.library.kherson.ua/lw/2020/06/tvorchi-kanikuly-2020/ ,
 (або за коротким посиланням - https://cutt.ly/7yXriGb
 Обласний етап конкурсу триватиме з 1 червня до 15 вересня, конкурсні твори обласним журі прийматимуться до 1 вересня (включно) на адресу:. 2020.konkurs@gmail.com  Творчі роботи можна також надсилати на адресу Каланчацької бібліотеки для дітей за адресою:  kalanchak.detskay@gmail.com
 Треба сказати, ми дуже раді що переможцями   конкурсу «Творчі канікули» в різні роки були і читачі бібліотек нашої Каланчацької громади:
Сорокін Іван, читач Каланчацької бібліотеки для дітей та
 Волколупов Аполлон,  читач Новокіївськоі сільської бібліотеки філії КаланчацькоЇЦБС.
Юні наші читачі! Повірте в себе, в свої можливості, беріть участь в конкурсі «Творчі канікули 2020» та перемагайте! Успіхів вам та творчого натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар