понеділок, 15 червня 2020 р.

Сім кольорів книжкової веселки


Любі наші читачі!
Впевнені, кожен із вас, хоча б раз в житті , спостерігав на небі найкрасивіше природне явище - веселку! Це символ сміху та радості! Як відразу піднімається настрій, коли після сильної зливи та грози раптом з-за чорних хмарин вигляне сонечко і заблищить різнокольоровий місточок. Він переливається, виблискує, іскриться…  Так і хочеться залізти на місток і скотиться з нього. Здається, весь світ дзвенить крапельками, що зриваються звідусіль!
 А чи знаєте ви, що  ще є книжкова веселка?  Так, так, саме така веселка є в  нашій  Каланчацькій дитячій бібліотеці! На час Літних Читань бібліотекарі  підготували для вас підбірку цікавих та захоплючих книг під назвою «Сім кольорів книжкової веселки». Книги підбиралися не за змістом, а виключно за кольором обкладинки. Вони, як яскравий букет барвистого літа, зручненько влаштувалися на поличках та з нетерпінням чекають вас, наші читачі!
  А щоб краще зацікавити,  для своїх користувачів  підготували невеличку відеопрезентацію «Книги кольору веселки».  Сім кольорів – сім книг! Дивись та вибирай на свій смак і колір! 
Ласкаво запрошуємо до дитячої бібліотеки! Чекаємо на зустріч!

Немає коментарів:

Дописати коментар