понеділок, 1 червня 2020 р.

Чарівна Країна дитячих мрій


В перший день літа весь світ відзначає прекрасне свято радості і  одвічної надії -  Міжнародний день захисту дітей. Цього року - ювілейний сімдесятий!
   Наші діти –  це маленькі частинки великого щастя, які наповнюють  життя кожної дорослої людини  щирою втіхою і теплотою, сміхом і відкритою наївністю, надають яскравих фарб в нашу щоденну буденність. І так хочеться, щоб кожна дитина щодня відчувала мамину теплу ласку і батькове міцне плече, щоб дитинство всіх хлопчиків та дівчаток було радісним та безтурботним. І тільки від нас, дорослих, це залежить! Давайте разом постараємося, щоб дитячі посмішки висвітлювали нашу планету і кожен із маленьких мешканців нашої землі був здоровим і щасливим.
  У День захисту дітей Каланчацька бібліотека для дітей вітає всіх своїх читачів та їхніх  батьків зі святом та запрошує в Чарівну Країну дитячих мрій, в якій всі бажання дітей здійснюються.  В цій країні ще щиро вірять, що солодощі під подушку кладе Святий Миколай, а омріяний подарунок на Новий рік можна знайти під ялинкою, що саме тут мешкають добрі Феї і завдяки чарівній паличці добро завжди переможе…  В цій прекрасній Країні мрій живуть наші найулюбленіші, найкращі ДІТИ!
Любі наші читачі! Маленькі мешканці Чарівної Країни Дитинства! Бажаємо вам добра, батьківської любові. мирного неба, сонця й здійснення всіх ваших мрій! Зі святом! Приємної подорожі Країною Мрій!


Немає коментарів:

Дописати коментар