суботу, 22 серпня 2020 р.

Виставка – звеличення «Велична і свята, ти наша мати Україно!»


У ці  серпневі дні 2020 року календар історії відраховує 29 річницю незалежності України. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, це  день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. 
   Саме тому, для маленьких та юних користувачів дитячої бібліотеки до Дня незалежності України була розгорнута виставка – звеличення «Велична і свята, ти наша мати Україно!», яка розповідає відвідувачам книгозбірні про її славних синів та доньок, що боролися за свободу української держави, про справжніх українців, якими майбутні покоління повинні гордитися та не забувати їх ніколи.
Вона –українка, мати, берегиня та  він – українець, козак, захисник, а разом вони здійснювали та здійснюють мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею. І завдяки їм, ми можемо сьогодні  сміло сказати: «Держави Україна бути!». Наша країна - Велична і Свята!
Вітаємо всіх з  найголовнішим святом  – з Днем Незалежності Украхни! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!


Немає коментарів:

Дописати коментар