пʼятницю, 21 серпня 2020 р.

Сонячна та красива Україна на малюнках маленьких українців


Буває, часом, сліпну від краси.

Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,–

оці степи, це небо, ці ліси,
усе так гарно, чисто, незрадливо

                                   Ліна Костенко
 А якою бачать Україну наші діти, або,  вірніше сказати, якою вони мріють її побачити в майбутньому?  Ви   ніколи не замислювалися ?!
  Намалювати « свою» Україну – з таким проханням звернулися  працівники Каланчацької бібліотеки для дітей до своїх творчих  читачів та запросили  взяти участь в виставці дитячих малюнків  до Дня Незалежності України  «Як у нас на Україні».  Виявляються наші маленькі користувачі віком від 6 до 12 років  - справжні українці, яким небайдужа доля України  та які   бачать (всі без винятку!) свою країну красивою, квітучою, сонячною та незалежною! А ще … мирною та єдиною! Ми дякуємо всім, хто відгукнукнувся на наше запрошення.

  
Колектив бібліотеки разом із своїми талановитими художниками повідомляє, що виставка дитячих робіт відкрилася  та запрошує всіх відвідати її. Запевняємо, ви не пожалкуєте , тому що перефразувавши відомий вислів,  можна сказати з упевненістю  -  руками дитини  «говорить  істина».  Справді, наша Україна – красива та  надзвичайна!
  Виставка буде чинною до 1 вересня 2020 року. Кожен, хто завітає до дитячою бібліотеки, візьме участь в виборі роботи на звання «Малюнок глядацьких симпатій», прикріпивши на найбільш вподобаний маленьке сердечко.
Ласкаво запрошуємо завітати до дитячої бібліотеки та подивитися на нашу Україну очами наших  дітей! Чекаємо на Вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар