четвер, 6 серпня 2020 р.

Книжково - пізнавальна павутинка "Де це бачено? Де це чувано?"

Любі наші читачі! Шановні батьки!
  Всім добре відомо, що дитячі книги - це весело, смішно, цікаво і захоплююче! А ще супер-корисно! А найкорисніша дитяча книга - це енциклопедія! Вона  не тільки захопить вас надовго, але і подарує багато нових відкриттів, розкриє захоплюючі таємниці і розповість про найцікавіші речі, якими ви захоплюєтеся або лише цікавитеся.
  Наша бібліотечна Чомучка ласкаво запрошує вас в цікавий та різноманітний  світ нових  вражень та  пізнань  -  в світ енциклопедій та атласів. Для вас, любі користувачі, працівники бібліотеки підготували чудову тематичну добірку довідкової літератури «Де це бачено?  Де це чувано?»,  а волонтерська команда «Чомусики» пропонує вашій увазі інтерактивний постер - книжково – пізнавальну павутинку, який  рекламує нові надходження до дитячої бібліотеки  яскравих, цікавих, навчальних енциклопедій  на різну тематику та допоможе  зорієнтуватися в їх багатогранному розмаїтті. Про топ -10 найцікавійших книжочок пізнавального характеру, які волонтери пропонують вам почитати під час літних каникул , ви дізнаєтесь, подивившись постер за   посиланням  https://www.thinglink.com/scene/1347454485873557505
Енциклопедій та іншої довідкової літератури в дитячій бібліотеці дуже багато як для маленьких читачів, тау і юних. Тож наша Чомучка буде рада кожній дитині, що завітає до дитячої бібліотеки та обере енциклопедію на свій "смак" Ласкаво просимо!


Немає коментарів:

Дописати коментар