пʼятницю, 7 серпня 2020 р.

На перегонки з літечком

Літечко буває різним: яскравим, сонячним, радісним, веселим, трішки кумедним, іноді з невеличким сумом і, звичайно ж, смачним. Але літечко завжди бажане!
    Саме таким воно виявилося у наших талановитих і творчих читачів – учасників гуртка «Юні фантазери». Чудові  дитячі роботи, з яких створена  виставка «Літні фантазії»,  створили незвичайно теплу та різнокольорову атмосферу в дитячій бібліотеці. Роботи виконані  різною технікою:  аквареллю, олівцями, крейдою, але , як завжди, з любов'ю та теплом.
 Запрошуємо всіх до нашої бібліотеки помилуватися «літними фантазіями» наших креативних та обдарованих  читачів. Працівники книгозбірні підготували  також для вас невеличку добірку книжок на літню тематику, в яких ви знайдете вірші, оповідання, загадки та цікаві пригоди героїв творів цією порою. Керівник гуртка «Юні фантазери» Красновська – Кафтан І.С.  із задоволенням розповість про кожну роботу, про  її  юного «творця» та запропонує взяти участь в літньому літературному кросі "На перегонки з літечком".



 Чекаємо вас в дитячій бібліотеці! Виставка буде чинною до 19 серпня 2020 року. Ласкаво запрошуємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар