вівторок, 22 вересня 2020 р.

Переможці ІІ туру інтелектуального турніру "Ігри патріотів Херсонщини" визначені!

  18 вересня 2020 року на базі Каланчацькій бібліотеки для дітей відбулися змагання кращих юних  знавців історії, культури, природи рідного краю – переможців І туру інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини» з метою визначити  трьох найкращих патріотів  - читачів бібліотек Каланчацької громади , що згодом  представлять нашу громаду на ІІІ  обласному турі. Дуже символічно,  що в цьому році  проведення ІІ туру турніру збіглося зі святкуванням  226-річниці заснування селища Каланчак і тому воно було присвячене цій чудовій визначній події.

У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією змагання в ІІ турі проводилися частково дистанційно. Переможці  І туру– читачі бібліотек селища  Каланчак   зібралися  в читальній залі дитячої бібліотеки, щоб відповісти на тестові завдання – запитання в різних вікових категоріях та позмагатися в пізнавальній гри  - пазл  «Ігри патріотів Каланчацького краю».  Читачі ж всіх інших бібліотек  громади  отримали завдання дистанційно. Для  більш  кращого та справедливого визначення переможців ІІ туру дітям були запропоновано виконати  творчі роботі: фотоколаж «Милий серцю куточок Батьківщини» та невеличкий твір  - роздум « Мій рідний край для мене…».

Вже все позаду: змагання  відбулися , «вляглися» хвилювання юних патріотів,  підраховані  «зароблені» бали, переглянуті дуже гарні світлині різних куточків рідної землі,  визначені переможці.  




І в першу чергу  хочеться сказати: «Всі учасники  ІІ туру інтелектуального турніру -  справжні патріоті  Херсонщини та Каланчацького краю!».  Вони всі  добре  володіють
 знаннями про рідний край, про  його природне  розмаїття, про історичні  факти, літературні і мистецькі здобутки  Херсонщини.  Наші учасники ігор бачать красу і неповторність  маленької Батьківщини,пишаються нею,  а в назвах ( а вони неперевершені!)  їхніх світлин відчувається гордість за свою  маленьку державу – наш Каланчацький край. Кожна дитина гідна представляти  нашу громаду на обласному турі, але конкурс є конкурс і в ньому завжди є переможці.
Цьогоріч  перемогу в  ІІ турі  інтелектуального турніру  «Ігри патріотів Херсонщини» здобули:
·        у молодшій віковій групі (4-5кл.) – Крючкова Анна, учениця 4-А класу Каланчацької ЗОШ№2
 ·        у середній віковій групі (6-7 кл.) – Зінченко Ілля , учень 6-А класу Каланчацького ЗПЗСО№1 
·        у старшій віковій групі ( 8-9 кл) – Березницький Роман , учень 8 класу Новокиївського НВК І-ІІІ ступенів
   Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів і перемог в наступному ІІІ обласному тури турніру «Ігри патріотів Херсонщини»! Молодці! Так тримати!


Немає коментарів:

Дописати коментар