середу, 23 вересня 2020 р.

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу "Творчі канікули 2020"!

  Юні користувачі бібліотек Каланчацької громади в черговий раз довели, що вони розумні, творчі, креативні та талановиті! Потвердження цьому  є приємна звістка, яка  надійшла  з  Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Серед переможців Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу  «Творчі канікули 2020»   Херсонської області  - наші читачі!


Всього  на обласне творче змагання було подано 45 поетичних і прозових творів у двох вікових категоріях. Ознайомившись із усіма конкурсними роботами, обласне журі конкурсу  визначило переможців у  семи тематичних номінаціях.

  В номінації Знайомтеся — це ми!”  І місце отримав Волколупов Аполлон, читач Новокиївської сільської бібліотеки – філії Каланчацької ЦБС.

 В номінації ” Природа — джерело натхнення та краси» почесне ІІІ місце у Андроннікова Тимофія,  читача Новопавлівської бібліотеки-філії Каланчацької ЦБС.

Щиро радіємо успіхам наших юних талановитих літераторів та вітаємо  їх з перемогою. Бажаємо творчої наснаги, натхнення, нових цікавих творів! Всі творчі роботи цього конкурсу будуть згодом опубліковані у збірнику, який може стати першим виданням на творчій полиці майбутніх українських письменників.

Вдвічі приємно, що Волколупов Аполлон, який  посіяв І місце, візьме участь у загальноукраїнському фіналі конкурсу «Творчі канікули 2020» в м. Київ. Бажаємо Аполлону  перемоги на фінальному етапу творчого змагання, цікавих творінь і  щоб його заповітна мрія прославити своє рідне сіло Новокиївка збулась!  Успіхів та вдачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар