вівторок, 29 вересня 2020 р.

Вiblio – children's party «I love you, бібліотеко!»

  В святковій затишній залі Каланчацької бібліотеки  для дітей напередодні Всеукраїнського дня бібліотек зустрілися найкращі її читачі, які  під час літних канікул багато читали цікавих книжок, малювали, творили. брали участь в різних читацьких змаганнях і, звичайно ж, ставали переможцями нелегких, але дуже цікавих бібліотечних конкурсів. Це вони змагалися за звання «Лідер читання 2020», «Кращий патріот Херсонщини», переможця  конкурсу «Творчі канікули». Змагалися і перемагали! 

Саме їх працівники книгозбірні запросили на  biblio – children's party «I love you, бібліотеко!»  для  нагородження дипломами, грамотами та подяками та вручення невеличких подарунків.

 Радісно і тепло ведучі на початку  цікавого дійства привітали дітей з їх перемогами та запросили в таємничий книжковий світ, в якому кожна книга зберігає таємницю, та в якому трапляються  пригоди і дива. Потрібно тільки читати та вірити …

                                                                                   

   І на цьому святі  сталося  несподіване… На захід завітала сама міс Ендрю - героїня книг Памели Треверс «Все про Мері Поппінс», дуже сувора та прискіплива няня. Завітала, щоб ще раз переконатися, що нагороди діти  будуть отримувати дійсно  заслужено. Міс Ендрю перевіряла читачів – переможців  на кмітливість - конкурсом «Логічні переплутанки», на  вміння рахувати  - завданнями «Горішки для принцеси» та «Закладочки для книжечки», на знання літературних героїв – веселим змаганням «Я хто?». 

Цікавими випробуваннями виявилися завдання «Літературні канапки» та  «Бібліотечний мікрофон». Після всіх «перевірок» міс Ендрю остаточно переконалася, що на святі присутні справжні переможці, кращі читачі бібліотеки для дітей! Тому  під звуки  фанфар та гучні  оплески  відбулося урочисте вручення заслужених нагород переможцям.
 Згодом діти привітали  бібліотеку зі святом , висловили свою любов до неї  та  побажали їй довголіття, багато читачів та розквіту.  .

 Дуже приємно, що бібліопаті вдалося! Воно було веселим, цікавим, пізнавальним і, як висловилися  діти, класно крутим!

А завершився  захід  чудовими та теплими словами – запрошенням :

Заходьте! Не оминайте наш поріг,

Беріть скарби нетлінні в руки,

Нема прекрасніших доріг,

Ніж в цей вселюдський храм науки!

Ласкаво запрошуємо  всіх  до нашої дитячої  бібліотеки! Вам завжди тут раді!

   З Всеукраїнським днем бібліотек  Вас , шановні колеги та любі читачі! Зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар