понеділок, 12 жовтня 2020 р.

Краэзнавчий відеофотоколаж « Милий серцю куточок Батьківщини»

  Є щось надзвичайно  приємне ,  надзвичайно  тепле в  звичайних словах «Мій рідний край». ..  Напевне, тому що  прикипаєш до рідної землі  всім серцем, тому що саме  вона здається наймилішою  в світі…  А ще  тому що на рідній землі  починається нелегка  дорога,  ім'я  якій  Життя…

Є багато країн на землі,

В них озера, річки і долини…

Є країни великі й малі,

Та найкраща завжди Батьківщина!

  В рамках проведення ІІ туру  інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини»  для кращого визначення переможців  юним знавцям рідного краю було запропоноване творче завдання  - фотоконкурс  « Милий серцю куточок Батьківщини» з обов’язковим надписом світлини. Роботи , які надійшли від юних патріотів  - переможців І туру турніру,  читачів бібліотек  Каланчацької  громади , вразили журі своєю  неповторністю, красою, різноманітністю, теплотою  їх виконання. В  цих фотосвітлинах відчувається любов  дитини до рідного краю, гордість за свій маленький куточок великої Батьківщини. Наші учасники змагань пишаються тим, що у них  є лагідне море,  багаті лани та рисові чеки, красива природа  в різну пору року, чудова родина та велична держава Україна!  Змістовні надписи фото світлин говорять самі за себе: це і віршовані рядки, це і просто красиві теплі слова, і навіть, сучасний надпис – реклама.

  Працівникам дитячої бібліотеки вирішили , що красу рідного краю  від  юних переможців повинні побачити  всі і також, як і наші діти, пишалися  б своєю Батьківщиною. Так виникла ідея створити відеофотоколаж « Милий серцю куточок Батьківщини», який Каланчацька бібліотека для дітей пропонує до вашої уваги. Дякуємо всім переможцям І туру  інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини»  за чудові фотосвітлини своїх милих серцю куточків рідного краю. Наша Батьківщина- найгарніша і наймиліша! Вона найкраща!

Приємного перегляду!  



 

Немає коментарів:

Дописати коментар