пʼятницю, 16 жовтня 2020 р.

Прес - тусовка "Цікавинки з поштової скриньки"

 Що таке тусовка , напевне, добре відомо всім, особливо нашим юним читачам. 
 Це  вільна  зустріч  для знайомства та обміну думками .  А чи знаєте ви, що таке прес – тусовка?  Ні? А ось учні  3-А  та 4-В класів Каланчацького ЗПЗСО №1 (класоводи Бєлєнкова Н.В. та Кузнецова Т.Ф.) вже  знають дуже добре. 

Тому що з  нагоди Всесвітнього дня пошти, якій щорічно відзначається 9 жовтня,  вони завітали  до Каланчацької  бібліотеки саме  на таку прес – тусовку «Цікавинки з поштової скриньки», щоб зустрітися з  чудовими  та яскравими дитячими журналами та газетами, які є в нашій бібліотеці, дізнатися , чим вони відрізняються одне від одного, про що можна з них довідатися та  які персонажі живуть на їхніх чудових сторінках. Наших маленьких  «чомусиків»  чекали  багато загадок, головоломок, шарад, конкурсів, які можна знайти в дитячій пресі.  Тож сумувати діткам  під час заходу не довелося. Тим більше  що проводити прес- тусовку допомагав сам листоноша  Печкін, всім добре відомий герой книг Е. Успенського  «Дядя Федір, пес та кіт».

   Кому  як ні йому знати, що у нашій дитячій бібліотеці живуть  журнали та газети  різної направленості, для різного віку та на будь-який смак.  Вони  з нетерпінням чекають на  зустріч із  своїми читачами.. Кожне видання  має  цікаві, пізнавальні, захоплюючі  розповіді, оповіданння, вірші, які  допомогають  у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають   таємниці  навколишнього світу. 









А  ще є журнали, з якими можна  весело і змістовно провести дозвілля, навчитися робити цікаві речі, вони пропонують  багато подорожей, конкурсів,  вікторин. З усьома  ними  і  познайомились  наші користувачі  під час захоплюючій  мандрівки  в країну Журналію.

  Згодом  на бібліотечній  прес - тусовці дітям запропонували  провірити свої знання та кмітливість в цікавих завданнях різних журналів:  «Конверт загадок», «Яблунькові запитайлики», «Пазлики від Смайлика», «Цікавинки від Яринки», «Мудрі поради Пізнайка». 

 А на завершенні  зустрічі  маленькі учасники тусовки в поштовій скриньці знайшли  справжнього листа запрошенням частіше приходити до бібліотеки за новенькими, цікавенькими дитячими періодичними виданнями, які щомісяця поповняються. 

 Незважаючи  на нові сучасні технології ,  друковані видання не  втрачають своєї популярністі,  тому що вони - цінне джерело знань і умінь діточок.

Ласкаво запрошуємо всіх своїх читачів до нашої бібліотеки ! Нові журнали  чекають на вас!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар