середу, 18 листопада 2020 р.

Книжкове царство мудрості та фантазії

 

  Каланчацька бібліотека для дітей завжди рада своїм читачам. Вона широко відкриває їм  двері до нових знань, до цікавого проведення часу, Кожна  дитина тут може знайти  для себе багато пізнавального та незвичайно корисного. З особливою радістю та  тремтінням  дитяча книгозбірня  зустрічає діточок, які вперше переступили її поріг.

 Сьогодні на першу  пізнавально-оглядову бібліоекскурсію  «Книжкове царство мудрості та фантазії» до  дитячої бібліотеки завітали маленькі гості -учні 1-В класу Каланчацького ЗПЗСО №1 (класовод  Овчаренко В.М.) .  Їх відразу здивували  величезна кількість книг та журналів,  багато стелажів та гарне оформлення зали.  Діткам цікаво було дізнатися, що у кожної книги є своє місце, що  всі герої книг живуть тут дружно і «чекають», коли до них прийдуть маленькі читачі. Познайомили дітей  і з правилами користування книгою та бібліотекою, розповіли їм про  відділи книгозбірні, ознайомили  з тематичними книжковими виставками , а також зацікавили  майбутніх читачів новими яскравими надходженнями літератури.

   Особливий інтерес у діточок викликала  інтерактивна  гра  «Казковий листопад», під час якої  маленьким книголюбчикам  потрібно було обрати листочок із номером запитання про казкового героя, відгадати його та серед представлених книг обрати ту, в якій  цей казковий герой  «мешкає».

 Наприкінці заходу
бібліотекарі
запросили маленьких читачів та їхніх  батьків
 приходити
до дитячої бібліотеки та обирати  цікаву книгу на свій смак.  І було дуже приємно почути від діточок:  «Тут так красиво та класно! Після уроків завітаю сюди з мамою!»  Чекаємо на вас, наші допитливі читачі! Вам завжди раді!

Наші маленькі читачі

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар