понеділок, 15 лютого 2021 р.

Романтичні валентинки в подарунок

 День Валентина  -  це найромантичніше свято року, яке вже встигли полюбити  всі, але по святковому  особливим  він  став до дітей та молоді.

Це ж і не дивно, адже завдяки цьому святу жартома можна зізнатися в любові тій людині, якій боязно було б сказати слова визнання у в будь – який інший день, можна навчитися як це зізнання можна зробити. А ще можна висловити свою ніжність та любов за допомогою подарунка створеного саморуч.  Так як зробили наші талановиті маленькі та юні читачі.

Хоча свято 14 лютого  вже  промайнуло, але в нашій бібліотеці і зараз  вирує  гарна та затишна атмосфера  від  різноманітних символів кохання: намальованих, вишитих, в техніці аплікації, квілінгу,  ори гамі, м яка іграшка, композиція,  в форматі 3D.

 Учасники гуртка «Юні фантазери» намагалися  в кожну валентинку вкласти частинку любові, добра та позитиву. Всі ці  роботи  «створили» АРТвиставку дитячих робіт  «Сюрприз для Валентина». Приєдналися до виставки і талановиті читачі  бібліотек Каланчацької громади  в форматі он - лайн. . Всі роботи просто чудові, несхожі одна на одну. Вони неперевершені! Вони вражають дитячою незвичайною фантазією, оригінальністю, неповторністю та  креативністю.

 Каланчацька бібліотека для дітей дякує тим, хто відгукнувся  на прохання  взяти участь в виставці «Сюрприз для Валентина» та запрошує всіх бажаючих завітати до дитячої бібліотеки та помилуватися  прекрасними дитячими роботами. На згадку про свято Валентина  - 2021 можна також зробити фотосвітлину в нашій святковій бібліотечній залі.

Виставка буде діючою до18 лютого 2о21 року. Чекаємо на Вас.! Завжди раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар