вівторок, 9 лютого 2021 р.

WEB – урок безпеки «Чарівна країна Комп’ютерленд»

 Наше життя вже неможливо уявити без Інтернету. Він стрімко і здається без зайвих зусиль заполонив наше середовище. Інтернет – це найбільша  бібліотека у світі., в якій можна знайти реферати і інформацію на будь-які теми, починаючи з погоди і останніх новин і закінчуючи науковими роботами..  Інтернет - це чат для  спілкування. Інтернет – це пошта. Вона дозволяє нам пересилати і отримувати листи з різних кінців світу за лічені секунди, тоді як звичайною поштою це може зайняти тиждень або навіть більше, при цьому вона  безкоштовна   Інтернет – це реклама і магазини. І ще багато корисного пов’язано з всесвітньою павутиною. А щоб вона приносила тільки користь, Інтернет повинен бути безпечним.

  Сьогодні 9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Він проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів

Каланчацька бібліотека для дітей долучилася до  навчання підростаючого покоління користуватися безпечними дитячими сайтами та ресурсами Інтернету. Кожному користувачу нашої книгозбірні, хто завітав до нас сьогодні в наш бібліотечний інтернетзал, були вручені пам’ятки читача з порадами стосовно безпеки в Всесвітній мережі.

 Працівники бібліотеки також підготували для своїх читачів WEB – урок безпеки «Чарівна країна Комп’ютерленд», з якому зібрали 10 найбільш безпечних дитячих сайтів, якими користуються наші діти. До речі, допомогу в створенні плаката - пам ятки та вивчанні популярності дитячих сайтів серед ровесників надали  активні бібліотечні волонтери команди «Буквоїди».

 Ласкаво запрошуємо до перегляду! Користуйтеся Інтернетом безпечно!

Немає коментарів:

Дописати коментар