пʼятницю, 19 березня 2021 р.

Книжкова виставка – схованка «Ой, хто – хто в казочці живе?»

 Сьогодні, 20 березня - Всесвітній день казки . Journée Mondiale du Conte виник за ініціативи Швеції ще в 1991 році.

Любі наші маленькі читачі, шановні дорослі! А чи любите ви казку?  У кожного із вас відповідь,  мабуть,  однакова: «Звичайно!»  Бо що як не казка з перших рочків життя знайомить нас з навколишнім світом?  Це вона вчить добру і засуджує зло, вчить любити та цінувати працю і засуджує лінь. Читаючи казкові пригоди, навчаємося  сміливості та любові до прекрасного, починаємо  вірити у дива. Казка – це глибока і мудра книга життя.

 Ви ще не вірите? А даремно! Казки дарують нам відчуття дива і спокою.
  А щоб ви мали змогу в цьому  переконатися, Каланчацька бібліотека для дітей запрошує вас у прекрасний і чарівний світ казки, який панує на книжковій виставці – схованці «Ой, хто – хто в казочці живе?». На нашій казковій експозиції  ви  ознайомляться не просто з казками, а з найчарівнішими, найдобрішими й найповчальнішими казками. 
На виставкових поличках, чекаючи своїх маляток – читайликів,  зручненько розташувалися як і вже «бувалі» казочки, так і зовсім новенькі на днях отримані від Українського Інституту Книги. 
Для вас, наші читачі -  українські народні казки, казки народів світу, казки чарівні, побутові, літературні, всі гарно ілюстровані, на чудовій українській мові. І в більшості книжечок малюків чекає несподіванка – сюрприз від господаря Казкового бібліоцарства  - гномика Омика. А отримати сюрприз можна після прочитання вибраної казочки та відповівши на казкове запитання. Тож дитяча бібліотека та гномик Омик   запрошує до  казкового бібліоцарства і дізнатися: «Хто ж там в казочці живе?»  

 Шановні батьки! Ласкаво запрошуємо до бібліотеки і вас!  Не лишайте себе та свою маленьку дитину казкових вражень, родинного спілкування під час читання книжечок  І тому добре б, щонайменше, раз у день, відволіктися від метушливої реальності й зануритися в чарівний світ казки разом з вашою найдорожчою дитинкою. Чекаємо на Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар