пʼятницю, 19 березня 2021 р.

Казковий подарунок щастя

 Дуже приємно, коли новий день розпочинається з  гарних новин. Напередодні  Дня щастя маленькі  читачі Каланчацької  бібліотеки для дітей отримали його невеличку крапельку від  Херсонського Благодійного фонду «Борімося за життя» (адміністратор  Ірина Возна).

  Два новеньких екземпляри  чудової  казочки Шарля Перро  «Спляча красуня», яка оживає з телефонним додатком WowBox AR ,  потрапили  до книжкового фонду нашої бібліотеки. Гарні ілюстрації І.Кравця, чудовий переклад українською мовою М. Марченко  стали до вподоби  діткам.  Книжечки відразу «знайшли» свого читача.  Наш  наймолодший читач Матвійчик  Чопей  від  цієї казочки в захваті. Ще не вміючи читати, він з задоволенням розглядав  яскраві малюнки, знаходив  знайомі літери та прохав маму її почитати. Щирі посмішки хлопчика на світлинах тому підтвердження.

 Щиро дякуємо  Херсонському Благодійному фонду «Борімося за життя», особисто Ірині Возній, за  цю частинку щастя та  доброти, за чудовий книжковий подарунок. Бажаємо побільше позитивних емоцій, щирих посмішок від дітей та гарного здоров'я.


Чужих дітей не буває!


Немає коментарів:

Дописати коментар