пʼятницю, 2 квітня 2021 р.

Ювілейний книжковий торт «Смачного читання!»

 «Книга – це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе», - говорив В.О. Сухомлинський

Дитячі книги – енциклопедія всього цікавого, радісного і важливого, що тільки буває на світі. У них
також, як і у людей, є свій день народження. І його  відзначають сьогодні 2 квітня - Міжнародний день дитячої книги. Цей день - чудова нагода привітати всіх, хто допомагає творам, адресованим дітям, з'являтися на світ, тим самим радуючи наших дітей і нас самих - адже всі ми, як кажуть, є родом із дитинства... Це прекрасний привід поділітися сьогодні своїми світлими, щирими почуттями з авторами, редакторами, художниками, бібліотекарями. І обов'язково з тими, для кого вони творять - дітьми! Нашими маленькими, юними, дорослими, завжди очікуваними і дорогими читачами!

Любі друзі! Зі святом Вас і нас! 
Зі святом Тебе, наша чудова дитяча Книго! 

Ти -мудрий, розважливий, найвірніший друг, який супроводжує нас усе життя. Світ змінюється на краще, коли ми читаємо. Творчого польоту та вдячних читачів, дорога Іменинницє!  

Ну і який же день народження без торта! Каланчацька бібліотека для дітей «спекла» для своїх читачів ювілейний книжковий торт «Смачного читання!» і запрошує до бібліотеки всіх бажаючих насолодитися читанням книг – ювілярів 2021 року. На виставці – інсталяції представлені чудові дитячі твори українських та зарубіжних авторів, які вже багато років є популярними у підростаючого покоління.

  Запевняємо, ви отримаєте нуль калорій та максимум задоволення. І як мовиться, апетит приходить … під час читання. Так не буває, скажете ви? На нашому смачному читанні буває і не таке! Що для цього потрібно? Добрі дитячі книги з смачними історіями в сюжеті. А ще - добре і уважне серце маленького читача, яке полюбить письменника, його героїв, їх історії і захоче  дізнатися продовження. Любов і доброта - це  секретні інгредієнти нашого кулінарного шедевру.

Тож не баріться, книги – ювіляри чекають на Вас! Вам завжди раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар