понеділок, 5 квітня 2021 р.

КнигоKINSпанорама «Безмежно – чарівний світ дитинства»

  З чого складається світ дитинства? Як його влаштовано? Ось би розгадати цю загадкову таємницю! Тоді б, напевно, атмосфера щастя супроводжувала б нас усе життяАле які би складові чарівного світу дитинства не були, незмінним його «компонентом» Є і залишиться книга! Так, водночас звичайна та незвичайна дитяча книжечка. Кожна книжечка —  це казкова країна безмежного, чарівного світу дитинства! Це дивовижний витвір людства, який дає віру в свої сили, в майбутнє та захоплює досяжністю того, що здається абсолютно неможливим. І нескінченно можна дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода та … як дитина читає. Дивитися на  ці добрі дитячі оченята, коли вони бачать новеньку красиву книжечку,  на ту радість, з якою дитина  бере її до своїх маленьких рученят, з яким хвилюванням перегортає сторінку, ніби чекає побачити та прочитати  там щось дійсно потаємне.
 
Шановні батьки! Не  позбавляйте свою дитину  цих яскравих почуттів зустрічі з дитячою книгою, частіше заходьте до дитячої бібліотеки за новенькими виданнями (у нас їх багато та всі цікаві!), читайте разом з дітками. Воно того варто! Час дитинства, на жаль, швидкоплинний.
 
Каланчацька бібліотека для дітей до Міжнародного дня дитячої книги підготувала віртуальну книгоKINSпанораму «Безмежно – чарівний світ дитинства» та поділилася миттєвостями дитячого читання, «підглянутими» в нашій бібліотеці! Приємного перегляду!

Чекаємо Вас в дитячій бібліотеці!

 Відвідування бібліотеки з дотриманням карантинних вимог не заборонено!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар