пʼятницю, 9 квітня 2021 р.

Краєзнавчий WEB- медіа етюд «Обрії рідного краю»,

 За щоденними справами та постійними клопотами -турботами ми часто не помічаємо краси природи навколо себе, спокійно проходимо повз прекрасної різнобарвної квіточки чи останнього яскравого листочка на гілочці дерева. А вона ж така красива наша рідна каланчацька природа!

 В цьому впевнений наш земляк, талановитий самобутній художник, щира скромна людина Леонід Павлович  Корнієнко. Окрім таланту чудово писати портрети (часто просто по пам'яті!), мальовниче створювати картини та цілі розписи, він отримав від бога ще один дар – бачити природну красу та радіти їй, бачити там, де більшість її не знаходить. На фотосвілинах Леоніда Павловича страшні змії чи кумедні жабки постають просто «красунями», а каланчацькі світанки чи заходи сонця – неперевершеними!

 Своїми чудовими фотороботами він з радістю поділився з дитячою бібліотекою, а ми не втрималися  й створили краєзнавчий WEB- медіа етюд «Обрії рідного краю», щоб цю красу змогли бачити всі мешканці Каланчацької громади. Щиро дякуємо Леоніду Павловичу за фотосвітлини та бажаємо творчого натхнення та нових «фотознахідок». Приємного перегляду!

Також ласкаво запрошуємо до Каланчацької бібліотеки для дітей на фотосушку робіт Леоніда Корнієнко «Віч – на - віч з природою». Впевнені Вам сподобається! Чекаємо на Вас!

 Пишаємося красою свого рідного краю!

Немає коментарів:

Дописати коментар