вівторок, 25 травня 2021 р.

Інформаційне BOOKS - занурення «Літечко зустрічай, нові книги обирай!»

 Зовсім скоро на календарному порозі  з'явиться Літечко з його  можливістю для наших читачів  вдосталь набавитися, накупатися, наїстися, насміятися й набешкетуватися. А чому і ні? Адже заслужені, довготривалі та такі бажані  літні канікули!  А ще літні канікули  - це час  знайомства з книжковим світом з іншої, більш цікавої сторони.


З ними кожен може  поринути у світ магії, здійснити навколосвітню мандрівку, спробувати знайти таємничий скарб і навчитися відчувати силу доброти.  А ще під час літнього відпочинку можна поповнити свої знання, взявши в бібліотеці книжки – новинки науково – пізнавального характеру. І корисно, і цікаво! 

Познайомитися з такими  новенькими книжками, що є в Каланчацькій бібліотеці для дітей, на  інформаційне  BOOKS - занурення   «Літечко зустрічай, нові книги обирай!»  до дитячої книгозбірні запросили допитливих читачів – учнів 4 –Б класу Каланчацького ЗПЗСО №1 (класовод Котляр В.О.)

Завдяки Українському інституту книги фонд бібліотеки поповнився дуже яскравими, пізнавальними. цікавими та різноплановими дитячими енциклопедіями, про які змістовно розповіли дітям, показали гарні ілюстрації книжечок, прочитали уривки з пригодницько – пізнавальних видань серії   «50 запитань про…». Згодом діткам запропонували повчальну вікторину – руханку « Гра повсюди» та змагання – складалки «В якій хатинці живе тваринка?».

При завершенні зустрічі дітей гостинно запросили на літні читання – 2021, які розпочнуться вже 1 червня, тому що у дитячого читання канікул не буває! 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар