четвер, 10 червня 2021 р.

Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «Творчі канікули - 2021"

 До уваги юних читачів бібліотек Каланчацької громади!
 Кожного року під час  літнього відпочинку дітей Національна бібліотека України для дітей запрошує творчих читачів дитячих бібліотек всієї країни до участі у щорічному  Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули». Метою конкурсу є сприяння формуванню у дітей та підлітків патріотичних почуттів – любові до рідної природи, краю, Батьківщини; прищеплення любові до рідної мови,  розвиток естетичної свідомості, здатності до творчої самореалізації, створення умов для реалізації творчих здібностей та талантів дітей.
   Відбудеться він і цього року. Тож, юні читачі бібліотек Каланчацької громади, повірте в свої творчі здібності та візьміть участь в Всеукраїнському конкурсі «Творчі канікули – 2021».
  Згідно з умовами, у Конкурсі беруть участь діти з усіх областей України у 2-х вікових категоріях:
– читачі-учні (вихованці) 11-13 років;
– читачі-учні (вихованці) 14-18 років.
На конкурс приймаються прозові і поетичні твори у семи тематичних номінаціях:
- «Знайомтеся — це ми!»
- «Так, я люблю Україну»
 - «Природа — джерело натхнення та краси»
-  «І в кожному із нас уже живе філософ!»
-  «Моя майбутня професія»
-  «Безмежний світ моєї уяви»
-  «Далі буде»? Ні, «далі» — вже є!» …
За результатами проведення Конкурсу буде видано збірку кращих творів учасників.
   Більш детально дізнатися про конкурс можна на сайтіХерсонської обласної  бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки -
https://www.library.kherson.ua/lw/2021/06/creative-vacation-2021-start/
Обласний етап конкурсу триватиме з 1 червня до 05 вересня 2021 року, конкурсні твори обласним журі прийматимуться  на адресу:. 2020.konkurs@gmail.com. Творчі роботи можна також надсилати на адресу Каланчацької бібліотеки для дітей за адресою:  kalanchak.detskay@gmail.com
 Дуже приємно,  що переможцями   конкурсу «Творчі канікули» в різні роки були і читачі бібліотек нашої Каланчацької громади:
Сорокін Іван, читач Каланчацької бібліотеки для дітей, Волколупов Аполлон,  читач Новокіївськоі сільської бібліотеки філії КаланчацькоЇЦБС та АндронніковТимофій , читач Новопавливської бібліотеки  - філії Каланчацької ЦБС.
Юні наші читачі! Повірте в себе, в свої творчі можливості, беріть участь в конкурсі «Творчі канікули 2021» та перемагайте! Успіхів вам та творчого натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар