пʼятницю, 25 червня 2021 р.

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Незалежна і єдина — моя Україна!

 
 З нагоди 30-річчя від Дня проголошення Незалежності України Національна бібліотека України для дітей оголосила  Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Незалежна і єдина — моя Україна!». До участі запрошувалася кожна творча дитина з України, віком
від 6 до18 років, яка могла та бажала проявити свій талант в одній із трьох категорій: малюнок; вишивка; аплікації. Тематичними напрямами для підготовки конкурсних робіт були визначені: історія України, її героїчне минуле і сьогодення; події і постаті у боротьбі за незалежність, національні традиції; державні символи. Розпачався конкурс 1 березня і проходить у три тури.
Читачі Каланчацької бібліотеки для дітей взяли участь в І місцевому турі конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина — моя Україна!». 
Серед 15  дитячих творчих робіт до участі  в ІІ турі на обласному рівні  відібрано чотири.
 Це творчі роботи переможців І місцевого етапу , читачів  Каланчацької бібліотеки для дітей:
Ø Композиція «Сонячний символ України»  (пластилінографія) Фельбуша Арсенія,  9 років   
Ø Панно   « Дерево життя моєї України» (пластилінографія)  Хмірової Яни, 10 років 

Ø Малюнок «Мир за мир»  (акварель)  Ходос Даніели, 11 років 
Ø Малюнок  «Рідна земля» (олівець) Протасової Софії, 11 років


Всі роботи вражають  вони  - прекрасні та цікаві! Кожна дитина намагалася передати своєю роботою любов до Батьківщини, її красу і неповторність, висловити и свою маленьку надію на красиве та мирне «завтра» рідної України.
Вітаємо наших талановитих читачів та бажаємо їм творчої наснаги, натхнення на нові цікаві роботи та перемоги на обласному рівні..

Немає коментарів:

Дописати коментар