пʼятницю, 25 червня 2021 р.

Година патріотичних цінностей «Симфонія Незалежної Держави"

 Людина повинна жити по совісті а ще й за законом - за законом своєї країни. Основним та найвищим  законом нашої держави  є Конституція і цьогоріч 28 червня в Україні відзначатимуть ювілейну 25 річницю її ухвалення.

  Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої єдиної країни, не залежно від того дорослий ти чи маленький. Конституція – це шлях у цивілізований світ, це правовий оберіг держави.

«А що означає  Конституція для кожного з вас?» -  таким питанням розпочалася зустріч з  користувачами в Каланчацькій бібліотеці для дітей  на годині патріотичних цінностей «Симфонія Незалежної Держави". Метою заходу  було донести до читачів, що Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров'я, честь і гідність, надала кожному громадянину, незалежно від віку, можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. 




 І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів.  Під час зустрічі розповіли дітям також цікаві факти з історії створення Конституції, надали можливість переглянути відеофільм «День Конституції України» та власноруч підготовлений відеоурок патріотичних цінностей «Вимріяна поколіннями».

 Дитяча книгозбірня для своїх користувачів підготувала також книжкову викладку  «Конституція – правовий оберіг держави», яка надає можливість це раз ознайомитися з статтями Конституції, переглянути та прочитати книги про Основний  Закон України та перевірити свої знання про історію створення Конституції, про її змістовність. Книжкова святкова викладка  буде чинною до 1 липня 2020 року.

 с

Ласкаво запрошуємо до дитячої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар