неділю, 27 червня 2021 р.

Несподіваний нижковий подарунок

 Приємним та несподіваним подарунком для колективу та читачів Каланчацької бібліотеки для дітей напередодні Дня Конституції стали дитячі книжечки від колишнього свого читача, а тепер мешканця міста Києва Шевченка Віктора Григоровича та його сина Максима. Новенькі, сучасні, яскраві видання гарною  українською мовою потрапили до книжкового фонду нашої бібліотеки. 



 Серед них є «Аліса в Країні Див» Л. Керрола, яка  навіть оживає з телефонним додатком WowBox AR .  Разом з книжечками бібліотеці подарували також і набір для створення орігамі та дві ігри для малечі. На жаль, сам Віктор Григорович за браком часу не зміг особисто  потрапити до дитячої бібліотеки, а попросив передати книжечки свого татуся - пана Григорія, який люб'язно  це зробив. За словами пана Григорія, сім'я якого проживає в селищі Каланчак по вулиці Чорноморській, всі ці дитячі книжечки  були куплені для онука Максимка, їм із задоволенням прочитані. Максим подорослішав і родина Шевченків вирішила подарувати книги бібліотеці, щоб і інші дітки мали можливість їх прочитати.

Шановна родина Шевченків! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий книжковий подарунок та бажаємо побільше позитивних емоцій, гарного здоров'я та родинного добробуту.

Немає коментарів:

Дописати коментар