вівторок, 10 серпня 2021 р.

День книголюбів "Літературна валіза"

 
День книголюбів в дитячій бібліотеці!  Це неймовірно! Це прекрасне  свято книголюбів та книголюбчиків! Це чудова  нагода зустрітися зі справжніми шанувальниками читання, можливість показати свою любов до книги, нагода висловити вдячність всім користувачам бібліотеки.

Любі наші читачі, Ви найкращі! Ми дякуємо Вам, своїм маленьким, юним та дорослим читачам за те, що ви з нами!

 Цьогорічний день книголюбів в Каланчацькій бібліотеці для дітей був незвичайним. Всіх, хто 9 серпня,  саме в Міжнародний день кни
голюбів, завітав до нашої бібліотеки,  чекала дивовижна  «Літературна валіза», до країв заповнена цікавими новенькими книжечками, які так «гарненько просилися» взяти їх почитати під час літнього відпочинку чи запланованої подорожі. 
У кожного відвідувача бібліотеки  була можливість вибрати любу з  запропонованих на чемоданній викладці книжечку, зробити фотосвітлину  під «Парасолькою книжкових бажань», заробити  «Сердечну цукерочку читання», відповівши на запитання  веселої вікторини від  бичка – морячка «СМС від літературного героя», а також  внести свою лепту у створення бібліотечного квілту "Book- cимпатія" з яскравих паперових клаптиків, написавши на одному з них свою найулюбленішу книгу та поділившись своїми книжковими враженнями 
Тому що ніхто не порадить книгу краще того, хто її прочитав! На  «книжковому полотні» згодом  виявилося безліч цікавих творів, серед яких - класика дитячої української літератури і твори сучасних авторів, детективи та розповіді про тварин.
День книголюбів продовжувався і сьогодні, тому що для справжніх шанувальників читання свято книголюбів триває цілий рік.
Зі святом Вас, дорогі наші книголюбі та книголюбчики!

Немає коментарів:

Дописати коментар