суботу, 14 серпня 2021 р.

Нас єднає стяг держави

 Прапорець  Каланчака на мапі України, створеної під час незабутньої патріотичної  онлайн-зустрічі "Нас єднає стяг держави", організованої бібліотекарями  філії №6 Херсонської ЦБС та на яку була гостинно запрошена Каланчацька бібліотека для дітей, Є! Наше рідне невеличке селище  було впізнано за його найбільш цікавими та відомими фактами серед інших 13 міст та містечок України.
  Здавалося б, бібліотекарів вже нічим не здивуєш, але те, з яким теплом та любов'ю розповідав кожен учасник зустрічі про своє рідне містечко, вражала! Напевно, саме тому всі міста різних куточків  України було впізнано!



 А це - Київ, Львів, Рівне, Миколаїв, Полтава, Тернопіль, Хмельницький, Кам'янець Подільський, Вугледар, Каланчак, Олешки, Херсон, Феодосія. Цікавими, іноді несподіваними виявилися факти про кожне з цих  містечок.

Чудовий захід  був присвячений 30-ій річниці Незалежності України та дню Державного Прапора України і пройшов  під гаслом: "Ти у мене єдина". І дійсно, Україна єдина, вона красива та незалежна, рідна та неповторна!  І сьогодні під час зустрічі кожен з учасники зустрічі відчув це, відчув  себе однією  великою українською родиною, яку поєднав стяг держави Україна!

Дякуємо всім організаторам та учасникам онлайн –зустрічі за незабутнє спілкування. Разом ми сила! Україна єдина!

Немає коментарів:

Дописати коментар