четвер, 5 серпня 2021 р.

Книжкова виставка – реклама «Читаємо з пелюшок для наших діточок».

До уваги шановних батьків наймолодших діточок, любих дідусів та бабусь, шановних вчителів та вихователів!

Каланчацька бібліотека для дітей сердечно запрошує  допитливих маленьких книголюбчиків і дбайливих батьків, які хочуть щоб їхні діти  були розумні, ерудовані, кмітливі та талановиті,  до нашої книгозбірні.  В молодшому відділі  дитячої бібліотеки оформлена чудова, яскрава та  різноманітна книжкова виставка – реклама «Читаємо з пелюшок для наших діточок».




Цьогоріч дитяча бібліотека завдяки Українському Інституту Книги отримала багато новеньких різнобарвних дитячих книжечок, які зібрані на виставці і очікують свого наймолодшого читача. На її виставкових поличках, чекаючи своїх маляток – читайликів, зручненько розташувалися  книжечки з прекрасними малюнками, чудовою мовою, цікавою пізнавальною інформацією. Є багато казочок, які можна та потрібно почитати дитині перед сном чи під час літнього відпочинку всією родиною, є книжечки серії «По- скла-дах», які допоможуть малятам навчитися читати самостійно, є видання в форматі 3-
D, які зачарують малечу відразу. 



Шановні батьки! Ласкаво запрошуємо до бібліотеки  вас!  Не лишайте себе та свою маленьку дитину незабутніх книжкових вражень та родинного спілкування під час читання книжечок.  І тому добре б, щонайменше, раз у день, відволіктися від метушливої реальності й зануритися в чарівний світ книги разом з вашою найдорожчою дитинкою. Чекаємо на Вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар