середу, 1 вересня 2021 р.

Патріотично – пізнавальний квіз «Знань багато не буває!»

 День знань завжди особливо урочистий і хвилюючий день , адже саме з нього починається цікавий, незвіданий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень. Це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.

Сьогодні 1 вересня завітало і  до Каланчацької бібліотеки для дітей разом з чудовими маленькими учнями 2 – Б класу (класовод Шевченко С.В.), а згодом і  з подорослівшими  за літо учнями 9 – Б  класу ( кл. керівник Кишиневська С.В.) Каланчацького ЗПЗСО №1. Це свято завітало до святкової читальної зали бібліотеки, щоб запросити своїх гостей на патріотично – пізнавальний квіз «Знань багато не буває!» І дійсно, вони  ніколи не бувають зайвими, особливо коли мова іде про рідну Україну, яка святкує в цьому році 30 річчя Незалежності.






І скільки б ми не говорили про нашу країну, не читали про її історію та неповторність, кожного разу дізнаєшся щось нове та цікаве. Так і наші користувачі протягом всього заходу – уроку мали можливість систематизувати свої знання, відкрити для себе «новинку  - цікавинку», а головне  переконатися, що Україна – це ми!

Виконуючи завдання квізу (а їх було шість!), діти висловлювали свою любов для любої Батьківщини, бажали, щоб вона процвітала,  щоб усім щасливо жилося в рідному краї. Після кожного завдання на  імпровізованому полотні з'являлися чудові візерунки, які згодом утворили  прекрасне, велике, добре  «серце» України. Сподіваємося  та віримо, що таке ж добре патріотичне сердечко б'ється у грудях наших маленьких читачів - українчиків, які разом з нами створили в бібліотеці  святково – затишну атмосферу добра, гарного настрою та щасливого дитинства.

З днем знань вітаємо всіх! З 1 вересня, Україно! Миру та благополуччя всім!

Немає коментарів:

Дописати коментар