понеділок, 6 вересня 2021 р.

Читай - містечко в дитячій бібліотеці

 Любі наші читачі: маленькі та дорослі! Шановні колеги!
Сьогодні у нас маленьке, особливе свято - Міжнародний день читання книг! Сердечно вітаємо  Вас!
Цей день – це  зайвий привід взяти до рук книжечку та  поринути у світ захопливих історій, кумедних пригод та дивовижних подорожей. І для того, щоб потрапити в цей окремий всесвіт, не потрібно здавати жодних тестів, потрібно лише бажання читати.


Каланчацька бібліотека для дітей для своїх маленьких книголюбчиків  з цієї нагоди підготувала невеличкий подарунок – відкриття в молодшому відділі обслуговування «Читай – містечка»!



Яскраві, новенькі, цікавенькі книжечки з нетерпінням чекають в нашому бібліомістечку  своїх читайликів, вони просто просяться до маленьких рученят  наших чудових відвідувачів. Кожен зможе знайти потрібну книжечку для себе. Пригоди, подорожі, сучасні дитячі детективи, історії – загадки, історії – смешарики, вірші, оповідання… Все це зручненько примостилося на книжкових  поличках «Читай х містечка», а веселі олівці – роздільники допоможуть малечі знайти книгу за прізвищем автора.



Тож, любі наші  маленькі книголюбчики! Не баріться, завітайте до дитячої бібліотеки за книжковими новинками! Читайте якомога більше і це неодмінно піде вам на користь!
Де хто з наших читачів вже зробив свій вибір! А ми чекаємо на Вас! Завжди раді кожному!

Немає коментарів:

Дописати коментар