вівторок, 30 листопада 2021 р.

Щедрий подарунок Щедрого Вівторка

 Робити добро зовсім нескладно!
  30 лис­то­па­да 2021року – День добрих справ або Щедрий Вівторок. День, який надихає мільйони людей робити добрі справи та популяризує культуру благодійності. Кожна людина, організація чи бізнес можуть втілити в життя власну ідею, захід або просто зробити комусь гарний подарунок.
 Сьогоднішній вівторок для колективу та читачів Каланчацької бібліотеки для дітей дійсно став щедрим. Дитячі книжечки стали  п
риємним та несподіваним подарунком від Адамчук Тетяни Вікторівні. Цікаві, сучасні, яскраві видання для наймолодших користувачів гарною  українською мовою потрапили до книжкового фонду нашої бібліотеки.
Вони, з любов'ю подаровані книжечки, навчать дитинку користуватися годинником, познайомлять з голосами тварин, допоможуть зробити вироби з природних матеріалів,  заманять в чудовий світ казок та пригод...

Пані Тетяна відмовилася зробити фотосвітлину, бо не вважає свій вчинок дарування чимось особливим. У неї було лише одне бажання - щоб іншим діткам книжечки прийшлися до вподоби.



Шановна родина Адамчук! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий книжковий подарунок та бажаємо побільше позитивних емоцій, гарного здоров'я та родинного добробуту!

Немає коментарів:

Дописати коментар