середу, 24 листопада 2021 р.

Виставка одного жанру «Детективчик… Детективчик? Детектив!»

 Любий читачу!

Ти полюбля єш читати детективні історії? Захоплюєшся  надзвичайно цікавими сюжетами різнопланових розслідувань злочинів? А чи не бажаєш ти часом  сам на деякий час стати справжнім детективом та відчути, як же то захопливо ним бути?! А ще -  позмагатися з автором детективних пригод  і вгадати злочинця з перших сторінок книги та розкрити, здавалося б, нерозгадані таємниці?!


У тебе є така можливість!!!
Каланчацька бібліотека для дітей та детективне бібліоагенство «СЛІД» (союз літературних інтелектуальних детективів) разом з нашими чудовими волонтерами дитячого читання  підготували для тебе неймовірно цікаву виставку одного жанру «Детективчик… Детективчик? Детектив!». Це класна,  захоплююча виставка – розслідування!  10 заплутаних справ чекають на  тебе та позитивне й справедливе його вирішення!  А якщо ти  будеш сумніватися в правильності свого рішення , то  розв'язати справу допоможуть цікаві новенькі дитячі книги –детективи від Українського інституту книги, що отримала наша дитяча бібліотека. 


Це цілі серії детективних історій: «Знайди злочинця» Юліана Преса, «По гарячих слідах» Ганса Преа, «Детектив Кефирчик  у…»М. Стренковської – Заремби, «Агата Містері» С. Стівенсона, «Детектив Мейзі Хітчінз або..» Г. Вебба та багато інших , які  на нашу думку не залишать нікого байдужим.



Запрошуємо завітати   до нашої бібліотеки  та поринути  у складні лабіринти злочинів! Відчуй себе справжнім Детективом! Перші любителі детективів вже завітали до нас та змогли розплутати пару справ! Тож чекаємо на тебе. юний читачу! Завжди  раді!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар