четвер, 25 листопада 2021 р.

Моє щасливе дитинство – без насилля!

Зупинимо насилля разом!

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка щорічно проводиться в Україні з 25 листопада до 10 грудня, Каланчацька бібліотека для дітей презентує  виставку дитячих малюнків «Моє щасливе дитинство – без насилля!».  

Відкриття виставки, що  відбулося сьогодні, має на меті привернення уваги суспільства до прав дитини, а також виховання толерантної,  ненасильницької поведінки у дітей дошкільного та шкільного віку, захищеності  дитини в родині. Малюнки маленьких й юних читачів всіх бібліотек Каланчацької громади  вражають своєю різноманітністю та глибиною усвідомлення теми насилля.


Я
кщо говорити мовою малюнків, то діти мріють, щоб люди любили, дбали і не кривдили один одного. Їхній світ – це світ, сповнений тепла, позитиву, справжніх почуттів.  Завдання  ж дорослих – реалізувати дитячі мрії. І так хочеться, щоб дитинство у наших маленьких громадян було яскравим, сонячним та щасливим! А буде воно таким - без насилля! Зробимо його таким!


Запрошуємо всіх до читального залу дитячої бібліотеки подивитися експозицію виставки дитячих малюнків та вибрати малюнок, який вас найбільш вразить, прикріпивши до нього стрічку. Чекаємо на Вас!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар