четвер, 23 грудня 2021 р.

Календарна кругосвітка «Від мишки до дракона»

 
Як ц
ікаво розповісти маленьким чомусикам – читайликам про новорічні свята, про тваринок - символів кожного року, про зимові забави та ігри? Зовсім нескладно! Потрібно лише запросити книголюбчиків здійснити календарну кругосвітку «Від мишки до дракона»!  А допоможуть зробити її пізнавальною та незабутньою  дитячі  книжки, ялинка – кросворд та захоплюючі завдання й ігри.



 
Саме таким незвичайним й було останнє в 2021 році  засідання клубу «Чомусик» в Каланчацькій бібліотеці для дітей, на яке завітали учні 4-В класу Каланчацького ЗПЗСО №1 (кл. кер.Балан І.М.).



 Після змістовної розповіді про новорічно – різдвяні свята, про звичаї відзначення Нового року в різних куточках світу  наші чомусики разом з героями книги Г.-Х. Андерсена «Снігова королева» складали із крижинок слово «Вічність», з книгою С.Маршака «Дванадцять місяців» розв'язували логічні  задачі про місяці року,  а книги з виставки «Зимові історії» допомогли дітям знайти відповіді на запитання кросворду – ялинки про тваринок – символів  кожного року. Але  найцікавішою  виявилася гра – лотерея «Чарівні рукавички» за мотивами української казки «Рукавичка».




Наприкінці засідання клубу діточок привітали з прийдешніми святами та пригостили солодощами.

Немає коментарів:

Дописати коментар