середу, 29 грудня 2021 р.

Книжковий паркан «Вибір читання: найкращі книги від найкращих читачів»

Відкривайте свою книгу  разом з  нашими читачами!





Ніхто краще не порадить книжку для читання ніж той, хто її вже прочитав. І не тільки прочитав, але і вподобав, захопився сюжетом, прожив невеличке  життя з її героями.




   А чому б не поділитися враженнями від вподобаної книжки та рекомендаціями прочитати її  іншими читачами  на… бібліотечному  книжковому паркані  «Вибір читання: найкращі книги від найкращих читачів»? З таким запитанням – проханням працівники дитячої книгозбірні звернулися до своїх книголюбчиків під час Національного тижня читання.  І наші користувачі залюбки погодилися!






  Тиждень читання вже закінчився, а паркан «продовжує  збирати» сніжинки – книгожинки  від наших  найкращих читачів. На них  читачі вказують  назву  однієї книги, що вразила, захопила  та  з якою  радять  ознайомитись якнайширшому колу дітей.
  Вже зовсім скоро ми дізнаємося, які книги зацікавили саме читачів нашої дитячої бібліотеки найбільш, і можливо визначиться книга – Лідер читання 2021! До кінця року залишилось зовсім трішки. З результатами «Вибору читання: найкращі книги від найкращих читачів» обов'язково поділимося! А поки що біля паркану  з'являються незвичайні сніжинки – книжинки та кучугури надзвичайно цікавих книжок з порадами їх прочитати під час зимових канікул! Завітайте до нас!


Дякуємо Національній бібліотеці для дітей за ідею книжкового паркану, куплену під час  XІ  міжрегіонального ярмарку бібліотечних інновацій  «БІБЛІОКРЕ@ТИВ – 2021». Щоправда, ми його трішки відкреативили! Книжковий паркан у нас вийшов зимово – святковим!

Немає коментарів:

Дописати коментар