пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Романтична гра – побачення «Найкращі побажання у прекрасний день кохання»


  Кожна людина, скільки їй б не було  років , в душі  є романтиком і вона з   незбагненним тремтінням чекає найромантичніше  свято  року  - День Святого Валентина. Тому, що це свято любові, свято юних і закоханих, день валентинок і цукерок, день побачень і освідчень, день спогадів і надій
  

  Здається, цього дня навіть повітря сповнене коханням. У цей святковий день  так  хочеться сказати комусь найкращі у світі слова та висловити свої почуття, а особливо коли тобі 14-17 років . Це вік, коли  приходить  перше кохання, перша закоханість …

 Саме  тому, саме 14 лютого  до  дитячої бібліотеки на  романтичну гру – побачення «Найкращі побажання у прекрасний день кохання» завітали учні 8-В класу Каланчацького ЗПЗСО №1  (кл.кер. Канівець Н.М.), щоб разом з бібліотекарями  помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя та доторкнутися душею до цього світлого та незгасимого почуття. Ну і, звичайно ж , висловити  найкращі  сердечні слова – побажання своїм одноліткам, позмагатися в кмітливості і винахідливості, продемонструвати свої знання,  майстерність та талановитість, які так були необхідні їм під час заходу. 

   

 




 
 На святі ще раз стало зрозуміло, що любов творить дива!  Тому що звичайні, але романтично налаштовані школярі ставали талановитими скульптурами під час конкурсу «Різьба по яблуку»,  чудовими затоками літератури  в «Любовній вікторині» та  вікторині «Літературні пари», відмінними перукарями  в грі «Наїжачений». неперевершеними акторами в театральній постановці – імпровізації  «Перше побачення»,  романтичними художниками під час змагання «1000 і одне сердечко». А щоб  отримати звання «Принцеси на горошині» змагалися не тільки прекрасні дівчатка. але і  закохані хлопчики для своєї «Валентинки». А ще вони всі разом створили символічне  деревце Закоханих, на яке кожну стрічку діти  пов'язували  зі словами-побажаннями Щастя, Миру і її величності Любові.  

 Дуже хочеться сподіватися, що ця святкова романтична зустріч допомогла дітям зрозуміти, що кохання – це прекрасно. А ще хочеться  побажати всім, щоб кожен день великого життя був сповнений любові,  як День Валентина  - найтаємничійший, найромантичніший,  найбільш поетичний день року! Кохайте і будьте коханими!

Немає коментарів:

Дописати коментар