вівторок, 18 лютого 2020 р.

Книги подаровані з любов’ю


 Безперечно, в День Закоханих чудова листівка – валентинка, та ще з красивими словами – побажаннями є гарним подарунком для всіх. Але ж правда і те , що книга. подарована з любов’ю, теж чудовий подарунок і друзям, і коханим, і … бібліотеці. Так, так, саме  рідній бібліотеці! Неймовірно, але саме у День всіх закоханих, людство всього світу святкує ще  і  наймолодше свято у календарі − Міжнародний день дарування книг, яке об'єднує всіх, хто любить читати. Цей день започаткувала у 2012 році американка Еммі Бродмур на прохання свого маленького сина, який поцікавився у неї: «Чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги?  Адже це «крутий» спосіб поділитися любов’ю та взяти участь у добрій справі!»  Дійсно, це так! Тому і  основна мета цього дня – надихнути людей у всьому світі подарувати 14 лютого книгу дитині, бо сьогодні багатьом малюкам  книги малодоступні з найрізноманітніших причин.
    З кожним роком все більше книжок, як уже читаних, так і зовсім новеньких, вирушають в дорогу в усі куточки до дитячих бібліотек, щоб потім  знову опинитися в маленьких дитячих долоньках. зігріти допитливих користувачів книгозбірні теплом своїх сторінок та спонукати їх до творчого пошуку, прекрасних знахідок і відкриттів.
  Ми безмежно вдячні нашим  читачам, які дарували бібліотеці для дітей свої книги протягом багатьох років. Ми впевнені, якщо  цю добру справу зробить кожен, багатшим стане наш бібліотечний фонд, а подаровані книги прочитають багато  інших дітей!
 Працівники дитячої бібліотеки були приємно здивовані, що цього року з самого ранку 14 лютого саме в День дарування книг до нас завітала родина Фоміних - Світлана Володимирівна зі своєю  донечкою Марією, до речі, дуже активною читачкою бібліотеки, щоб знову поділитися з іншими нашими маленькими читачами своїми «домашніми» та новенькими гарними дитячими книжечками та привітати улюблену бібліотеку зі святом Валентина. Це їх не перший добровільний внесок до книжкового фонду. Велике їм спасибі!
Бібліотекарі та наші читачі висловлюють величезну подяку родині Кушніренко – Любові Миколаївні та донечці Софії за чудову добірку енциклопедій «Все про все»,  Людмилі Іванівні Щенявській  за дитячу літературу по шкільній програмі. Всі ці прекрасні і дуже пізнавальні  книги бібліотека отримала в цей день з радістю та вдячністю.
 Можемо запевнити всіх, що кожна подарована  вами книга завжди знайде  свого вдячного читача. Всіх,  хто бажає і має змогу поділитися  дитячими книжечками чекаємо кожної днини в нашій бібліотеці для дітей. Разом ми з вами  посіємо добро, правду, любов та зерна знань в чисті дитячі душі. 
  





Немає коментарів:

Дописати коментар