середу, 17 березня 2021 р.

Книжково - весняна симфонія

 

   Весна… Найчарівніша, непередбачена, найромантичніша, надзвичайна пора року. Всім нам після сірих холодних зимових буднів так хочеться яскравих весняних красок, сонячного тепла, приємних  квіткових пахощів  та очікування щось незвичайно доброго.

 Весна – це сама радість, саме щастя. Саме вона «оживає» на картинах художників яскравими фарбами, в віршах поетів –  прекрасними оспіваними римами , а на книжкових сторінках - чарівними словами захоплення нею.  У чарівну музику весни щодня вплітаються нові звуки, дивовижні мелодії, і створюється неповторна чарівна симфонія, яка звучить над весняним світом та наповнює серце людини ніжністю, радістю і любов’ю.


 Така чарівна  весняна симфонія лунає і в нашій дитячій бібліотеці. Вона незвичайна! Вона книжково – весняна! До нашої бібліотеки вже прилетіли птахи,  сповістивши,що весна настала! А ще на своїх «чарівних» крильцях вони принесли до Каланчацької дитячій книгозбірні новенькі, захоплюючі книжечки.  491 видання надійшло завдяки Українському інститутові книги в рамках державної  Програми  поповнення фондів публічних бібліотек на абонемент  дитячої бібліотеки.

   Каланчацька центральна  бібліотека  – одна з небагатьох стала володарем великої кількості чудових книг, а її найменші читачі отримали чудову нагоду поринути в світ  незабутніх  книжкових пригод, оповідань, історичних екскурсів, енциклопедичних знань! Тут є книги для любителів детективів, фантастики, історії, тут кожен поціновувач гарної книги зможе знайти у нашій бібліотеці літературу на любий смак.          491(!) цікава, яскрава, захоплююча, пізнавальна  книжечка, з чудовими ілюстраціями, на прекрасній українській мові!  Їх так багато,що працівники бібліотеки збудували справжній книжковий будиночок, з книжковими сходинками, з книжковим балкончиком та галявиною з книжковими квітами. І вся ця  краса перетворилася в прекрасну фотозону «Книжково – весняна симфонія», де залюбки роблять фотосвітлини наші  маленькі читачі, їхні батьки та приходять сфотографуватися навіть всім класом. 
Дуже приємно спостерігати  здивування та радість на обличчях діточок, коли вони бачать таку кількість дитячих книжок, а їхнє  дзвінке «Ух ти!»   викликає бажання  ділитися  такою новиною з усіма.


Любі наші, читачі! Разом з весною завітайте до дитячої бібліотеки,  зробіть  світлини в нашій «Книжково – весняній симфонії» та візьміть почитати книжкову новинку ! Щиро дякуємо Український інститут книги за ці чудові книжечки! Чекаємо на Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар