середу, 28 квітня 2021 р.

Хендмейд - майстерня писанкарства.«Великодня листівка від щирого серця»

 Вже зовсім незабаром Україна буде зустрічати свято Великодня

Цей  добрий і світлий день несе з собою віру, надію і любов, він робить людей  духовно красивими  та чуйними.

З давніх-давен українці на Великдень прикрашали свої помешкання великодніми сувенірами, витинанками, рушниками, дарували рідним вітальні листівки та пасхальні візерунки. Все це готували всією сім’єю: від малого до великого.
Особливу радість приносило  це заняття  дітям.

З великою  радістю, бажанням та видумкою «взялися» за створення пасхальних сувенірів також і учасники гуртка «Юні фантазери», що діє в Каланчацькій  бібліотеці для дітей, під час занять «Великодня листівка від щирого серця» в бібліотечній хендмейд -  майстерні писанкарства.

Виявилося, щоб створити оригінальні святкові прикраси потрібно зовсім небагато часу, кольоровий папір,різнокольорові олівці, ножиці, клей і найголовніше – бажання та гарний настрій. А керівник гуртка Красновська – Кафтан І.С. завжди допоможе влучною порадою та розповість про традиції та символи писанкарства.

До речі, хто ще не встиг приготувати великодню листівку, ласкаво запрошуємо  до дитячої бібліотеки  на заняття гуртка «Юні фантазери» 29 та 30 квітня з 13.00 до 15.00 години.

Помилуватися ж роботами юних фантазерів запрошуємо всіх  на виставку  - АРТколаж «Виставка ідей талановитих дітей», яка відкриється 30 квітня 2021 року. Чекаємо на Вас!  

А поки що до вашої уваги чудові роботі найактивніших та талановитих  учасників гуртка «Юні фантазери» Хмірової Яни, учениці 4- А класу Каланчацької ЗОШ 2  та Ігнатенко Аліни, учениці  3 - В класу Каланчацького ЗЛЗСО№1.


Немає коментарів:

Дописати коментар